• page_banner

Вовед во услугата PPT во H5

Вовед во услугата PPT во H5

вести (5)
Со развојот на мобилниот интернет, навиките за учење на луѓето постепено се префрлија од компјутери на мобилни телефони.Сè повеќе клиенти треба да префрлаат курсеви првично на компјутери на мобилни телефони.Се појави пазарот на PPT до H5.

Нашите услуги и предности за конверзија се како што следува:
l Поддржете PPT и PPTX до H5 формат
● Анимацијата во PPT нема да се изгуби по конверзијата
● Операциите за кликнување во конвертираниот ppt може целосно да се задржат
● Обезбедете услуги за распоредување облак по трансформацијата
l Поддржете објавување на повеќе терминали по конверзија, Windows, Mac, Android, ISO
● Обезбедете пристап до платформата за авторизација на курсеви по конверзијата
● Временско ограничување за овластена поддршка на платформата
● Овластената платформа го поддржува ограничувањето на бројот на компјутери.Откако ќе го достигнете максималниот број на компјутери, не можете да се најавите на новиот компјутерски уред
● Платформата за овластување поддржува прегледување записи за најавување, што може да се користи за прегледување кога корисниците се најавуваат на курсот
l Овластената платформа поддржува прегледување информации за локација на GPS.Платформата го користи Географскиот информациски систем Годард како платформа за техничка поддршка.Корисниците треба да го скенираат кодот преку нивните мобилни телефони пред да влезат во курсот.WeChat се препорачува да се користи софтверот за скенирање код

Нашиот процес на услуга е:
1. Поставете го вашиот ppt на серверот преку веб-страницата
2. Нашите техничари го преземаат вашиот курс за ppt и го конвертираат
3. Инспекторот за квалитет ги прегледува резултатите од конверзијата.Доколку има некаков проблем, инспекторот за квалитет повторно ќе го конвертира и ќе го достави курсот до центарот за испорака доколку нема проблем
4. Центарот за испорака го испраќа конвертираниот курс на е-поштата што ја давате

На корисниците им ги обезбедуваме следните услуги со додадена вредност:
1. H5 енкрипција.Ако сакате вашиот h5 да го користат други со ваше овластување, прво можеме да ви обезбедиме услуги за шифрирање, а потоа да обезбедиме платформа за авторизација на облак.
2. На облакот на h5, имаме прифатлива ECS што може да ви помогне да складирате h5 курсеви во облакот, за да можете директно да им обезбедите на корисниците веб-локација кога ја користите.
3. Производство на курсеви H5, ако сте наш клиент од ppt до h5, можеме да ви обезбедиме услуги за производство на курсеви h5 по повластена цена.Приспособете го курсот за h5 според вашите потреби.


Време на објавување: Декември-02-2022 година