Вовед во услугата PPT во H5

Со развојот на мобилниот интернет, навиките за учење на луѓето постепено се префрлија од компјутери на мобилни телефони.Сè повеќе клиенти треба да префрлаат курсеви првично на компјутери на мобилни телефони.Се појави пазарот на PPT до H5.
  • Сервис

Повеќе услуга

  • вести (3)

Зошто да не изберете нас

Weimei Tiancheng е основана во 2010 година, главната дигитална конструкција на компанијата, развој на платформа, операции на нови медиуми.Компанијата се позиционира како снабдувач на квалитетни решенија за култура и технологија.Нашата мисија е да создадеме подобар живот и искуство за учење. Weimei Tiancheng има првокласен тим за таленти во индустријата, вклучувајќи оригинален дизајнер, дводимензионален аниматор, дизајнер на модели, софтверски инженер, оператор за нови медиуми итн. а професионалните таленти се силна гаранција за да им обезбедиме на корисниците висококвалитетна услуга.Нашиот концепт на услуга е да соработуваме еднаш и да веруваме цел живот.

Вести од компанијата

вести (5)

Вовед во услугата PPT во H5

Со развојот на мобилниот интернет, навиките за учење на луѓето постепено се префрлија од компјутери на мобилни телефони.Сè повеќе клиенти треба да префрлаат курсеви првично на компјутери на мобилни телефони.Се појави пазарот на PPT до H5.Нашите услуги за конверзија и предност...

вести (4)

Waymaysky шифриран курсеви за блиц INSBURY

Услугата за производство на курсеви Weimei Tiancheng има завршено стотици илјади мултимедијални курсеви за производство и успешно испорача стотици мултимедијални проекти за курсеви.Во согласност со работниот став за постојано усовршување, компанијата постојано го подобруваше курсевот за про...

  • Кина снабдувач со висок квалитет на лизгачка пластика