Hyrje në shërbimin PPT në H5

Me zhvillimin e internetit në celular, zakonet e të mësuarit të njerëzve janë zhvendosur gradualisht nga kompjuterët në telefonat celularë.Gjithnjë e më shumë klientë duhet të transferojnë programet mësimore fillimisht në kompjuterë në telefonat celularë.Tregu i PPT për H5 është shfaqur.
  • Shërbimi

Më shumë shërbim

  • lajme (3)

pse na zgjodhet ne

Weimei Tiancheng u themelua në vitin 2010, ndërtimi kryesor dixhital i kompanisë, zhvillimi i platformës, operacionet e mediave të reja.Kompania pozicionohet si një ofrues i zgjidhjeve cilësore të kulturës dhe teknologjisë.Misioni ynë është të krijojmë një jetë dhe përvojë më të mirë të të mësuarit. Weimei Tiancheng ka një ekip talentesh të klasit të parë në industri, duke përfshirë projektues origjinal, animator dy ose tre-dimensionale, projektues modelesh, inxhinierë softuerësh, operatorë të mediave të reja, etj. Këto të shkëlqyera dhe talentet profesionale janë garancia e fortë që ne t'u ofrojmë përdoruesve shërbim me cilësi të lartë.Koncepti ynë i shërbimit është të bashkëpunojmë një herë dhe të besojmë për një jetë.

Lajmet e Kompanisë

lajme (5)

Hyrje në shërbimin PPT në H5

Me zhvillimin e internetit në celular, zakonet e të mësuarit të njerëzve janë zhvendosur gradualisht nga kompjuterët në telefonat celularë.Gjithnjë e më shumë klientë duhet të transferojnë programet mësimore fillimisht në kompjuterë në telefonat celularë.Tregu i PPT për H5 është shfaqur.Shërbimet tona të konvertimit dhe avantazhi...

lajme (4)

Program kursi i enkriptuar i Waymaysky INSBURY Flash

Shërbimi i prodhimit të kurseve Weimei Tiancheng ka përfunduar qindra mijëra prodhime të kurseve multimediale dhe ka ofruar me sukses qindra projekte të kurseve multimediale.Në përputhje me qëndrimin e punës për të vazhduar përmirësimin, kompania ka përmirësuar vazhdimisht programet e kurseve pro...

  • Furnizuesi i Kinës me rrëshqitje plastike me cilësi të lartë